четвер, 30 липня 2015 р.

Дружба єднає серця

У світі немає нічого
краще і приємніше дружби;
виключити з життя дружбу —
все одно що позбавити світ
сонячного світла.
Цицерон

Дружба - це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу. Позитивність дружніх відносин важко заперечити, Дружба цінувалася завжди і в усі часи, вважалась високою людською цінністю.  30 липня світова спільнота святкує Міжнародний день дружби.
Міжнародний день дружби - один з наймолодших свят в календарі. Рішення про його проведення Генеральна асамблея ООН прийняла 27 квітня 2011 року на своїй 65-й сесії. Ідеологічною основою для нової дати стали Декларація та програма дій в області культури миру та Міжнародного десятиріччя культури миру та не насильства в інтересах усіх планети (воно охоплювало 2001—2010 роки.
З нагоди Міжнародного дня дружби в нашій бібліотеці відбулася година спілкування «Дружба єднає серця». На заході читачам розповідали що таке дружба, про те, як знайти справжніх друзів.Присутні на заході переглянули в YouTube відеоролик «Дружба в Інтернеті», а також поспілкувалися в Skype зі своїми друзями та родичами.

      Ми вітаємо всіх наших користувачів!   Бажаємо Вам всіх благ і нехай Ваша дружба ніколи не зникне! Зі святом Вас, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар