пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Акція «Подаруй бібліотеці книгу» триває!

Не викинь книгу на смітник!
Її віддай в бібліотеку,
Бо книга – скарб, у ній для тебе
Думок і висловів квітник.
У ній поета віршів море,
Кохання, радість, смуток, біль...
 А ще незвідані простори
Письменник відкриває в ній.
Тож дурно книгу не змарнуй –
Бібліотеці подаруй!
        
         На превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотека  не в змозі поповнювати бібліотечний фонд новими книжками, тому вже не перший рік Уланівська сільська бібліотека  проводить  акцію «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ ». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо  поділитись ними з іншими  людьми, які захоплюються читанням. Здавалось  би  важко  в наш час достукатись до людських сердець,та дуже приємно, що у нашому селі так багато небайдужих людей, які знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу. Багато уланівчан уже принесли чимало цікавої, потрібної літератури, це – сільський голова Голубенко С. І., почесний громадянин села в минулому голова колгоспу Вільчинський В.Т., Котинкевич В.С., Тернавська Н.Л., Линник А.О., Пшоняк В.В.,Чорнобров А.С. та багато – багато інших. Серед подарованого нові книги: енциклопедії, словники, альбоми, сучасна художня література.
        Ось і сьогодні до нашої бібліотеки завітала читачка Мельник Неля Петрівна, яка долучилася до акції  і подарувала ряд книг сучасної літератури.
        Ці дарунки читачів – вагомий внесок у розвиток фондів нашого бібліотечного фонду. Щиро дякуємо всім користувачам, які відгукнулися на наші пропозиції принести книги до бібліотеки. Бажаємо вам ще більше зустрічей із новими захоплюючими виданнями, улюбленими авторами, цікавими творами!
Запрошуємо всіх, хто любить відпочити з цікавою книжкою у руках, радіти та сумувати з героями кращих творів світової літератури, до бібліотеки. Ми завжди вам раді!
Наша акція «Подаруй бібліотеці книгу» триває.

До нових зустрічей, шановні читачі!


Немає коментарів:

Дописати коментар