четвер, 13 лютого 2014 р.

                  Провідник долі України
             Т.Г.Шевченко – це слава і гордість українського народу, який всі свої сили та життя  відав служінню своєму народу.  Його поезія от уже понад сто років викликає в людях почуття гордості і захоплення красою , своєю силою  і народною мудрістю.
             9 березня 2014 року минає 200 років від дня народження великого українського поета, а рік 2014 - проголошений Указом Президента України -  роком Тараса Шевченка.
     В рамках циклу заходів працівники Уланівської сільської бібліотеки підготували перегляд літератури «  Провідник долі України»  З метою показати багатогранність творчої особистості Великого українського поета, велич і неповторність



 творчої спадщини, викликати інтерес до пісень на слова поета, відобразити актуальність творчості Кобзаря сьогодні; розвивати естетичні смаки учнів, спостережливість, вміння застосовувати знання та проявляти акторські здібності; виховувати любов до рідної мови та культури, історії свого народу, літератури і видатних українських митців, зокрема –         Т.Г. Шевченка.

       У наш час творчість Шевченка стала невід’ємною часткою духовного життя народів світу. Хай же і сьогодні, і в наступні роки зігріває наші душі Шевченкове слово, хай воскресає він, пророк нашого народу у благородних помислах і ділах, у справі збереження мови народної, звичаїв та традицій.

Немає коментарів:

Дописати коментар