суботу, 18 червня 2016 р.

„І дай вам Бог”
     Хтось мудрий зауважив: «Поезію важко аналізувати, її треба читати. Вона,як і пісня: лягає на душу – співаємо,а  як ні – то й ні…»
      17 червня  в Уланівській сільській бібліотеці  зібрались читачі, шанувальники друкованого слова, щоб відзначити подію в літературному житті нашого села - вихід у світ дев’ятої поетичної збірки   «І дай вам Бог» місцевої поетеси С.Е.Гаврилової, до якої увійшли ліричні тексти.
      На зустріч з поезією С.Е.Гаврилової  прийшли численні її друзі, аби розділити радість творчого успіху поетеси.
    З творчим доробком поетеси  присутніх ознайомили  бібліотекарі І.Л.Павлюк та М.Р.Городинська, та запросили до слова авторку книги.
     Світлана Едуардівна  відкрито спілкувалися на найрізноманітніші теми, читала свої вірші. Розповіла про історію виникнення ідеї збірки ,а також надавала слово учасникам заходу.
По-особливому щиро звучали вірші яскраві, чисті, правдиві, вистраждані і від них перехоплювало подих і виступали сльози. Адже звучала поезія, що йшла від серця у виконанні наймолодших прихильниць її таланту  –  Голубенко Юлі , Попик Насті,Олійника Андрія, Шлапака Дмитрика та Хрюкової Насті.
     Вишукана поезія авторки, у поєднанні з добрим і теплим словом присутніх про її творчість, створили цього дня в бібліотеці неповторну атмосферу затишку і тепла. Навіть по закінченні зустрічі, гості довго спілкувалися з поетесою, яка щедро роздавала автографи.

Не залишилася без подарунку і наша книгозбірня,  поетеса подарувала збірку „І дай вам Бог” з надписом „З любов’ю до землі, до роду свого”.

Немає коментарів:

Дописати коментар