середу, 6 серпня 2014 р.




                                       Чарівний світ орігамі




Орігамі красиве і корисне мистецтво. Майстри орігамі кажуть, що паперові скульптури потрібно створювати лише в хорошому настрої, адже орігамі зберігають частинку душі людини, яка їх зробила, та передають її енергетику адресату. Ось чому фігурку орігамі часто використовують як талісман, вірячи в успіх та удачу, яку вона приносить.
Сьогодні до  бібліотеки завітала жителька нашого села Мирослава Дроненко, вона принесли свої  роботи з орігамі, які складені із десятків дрібних деталей – авторка працювала над ними по 2-3 тижні.
«Орігамі добре розвиває дрібну моторику рук, абстрактне мислення, знімає стреси, - каже Мирослава, цим мистецтвом можна займатися у будь-якому віці, потрібні лише бажання, папір, ножиці та канцелярський клей».    Вона виготовляє не тільки квіти, але й більш складні фігури – лебеді, вази, ляльки,казкових героїв та тваринок.
Ви любите кольоровий папір і хочете творити з нього квіти, тварин, ялинкові та інші прикраси й багато-багато іншого? Тоді вас чекаємо у нашій бібліотеці раз на місяць, в суботу, о 15.00 год., на занятті «Чарівний світ орігамі ». Приходьте і через якийсь час ваші вироби займуть достойне місце у колекції робіт наших умільців! Ось що можна зробити із звичайного паперу:

Немає коментарів:

Дописати коментар