вівторок, 2 лютого 2016 р.

ЛІТЕРАТУРНЕ ОБ'ЄДНАННЯ "ПОСИДЕНЬКИ"
              


        Культура народу – це той великий скарб, національне надбання, що передається від покоління до покоління, примножується, збагачується. Тому значення бібліотеки як осередку культури, центру спілкування та інформації стає дедалі важливішим. Адже бібліотека – місце, де завжди можна зустріти однодумців, поспілкуватися з цікавими людьми, поділитися своїми думками та враженнями і гарно відпочити.
          Пошук нових ідей у сфері духовного становлення спонукав нас бібліотечних працівників створити читацьке об’єднання, якому сьогодні виповнилося 1 рік.  Гостинно відчинила двері Уланівська сільська бібліотека. Яскраве літературне сузір’я об’єдналося за покликом душі під назвою “Посиденьки,” яке осяває небосхил нашого рідного села цікавими особистостями, їхніми поетичними та прозовими творами, піснями та гарними подіями.
           „Посиденьки” згуртувало людей, закоханих у поезію, та стало своєрідним осередком творчого спілкування для всіх, кому не байдуже поетичне слово та об’єднало любителів поезії з метою спілкування , обміну цікавою інформацією з питань літератури. У ньому регулярно проходять літературні вечори, засідання, зустрічі з поетами, проводяться презентації книг, знайомства з цікавими людьми. Засідання проходять змістовно і цікаво, плануються і проводяться спільно зі школою, Будинком культури.
                Мета літературного об’єднання - створення сприятливих умов для всіх читачів, можливість для самовираження , реалізації духовного та інтелектуального потенціалу, а також захист своїх інтелектуальних прав та інтересів. Членом об’єднання може бути кожен, хто любить віршоване слово, кого цікавлять проблеми творчих людей села і хто є читачем бібліотеки.







Немає коментарів:

Дописати коментар