суботу, 13 лютого 2016 р.

"ЧАРІВНИЙ ВАЛЕНТИНІВ ДЕНЬ"

          14 лютого  день св. Валентина – найбільш поетичний, найтаємничіший, най романтичний день року. Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності. Сьогодні святий Валентин завітав і до читачів нашої  бібліотеки.
              В  цей  день працівники бібліотеки підготували та провели поетичну  бібліохвилю  «Святий Валентин – покровитель закоханих».   Під час заходу діти дізналися більше про історію свята, із захопленням читали відомі вірші про кохання,   звучали вірші сучасних поетів та класиків та місцевої поетеси Гаврилової С.Е. До уваги читачів була оформлена  книжкова викладка «Любов – найвища на землі краса» , де представлено художню літературу різних жанрів українських та зарубіжних авторів, всі матеріали викладки, лише маленька часточка — кілька перлин з безцінного намиста створеного поетами і письменниками усіх часів і народів.
           Прощання відбулося “по-італійські” – тобто, дарували солодощі.

 Тож усім нашим читачам – кохання і ніжності, любові та вірності! І нехай вони будуть із вами не лише у День святого Валентина, а щодня!






Немає коментарів:

Дописати коментар