четвер, 18 лютого 2016 р.

«Небесна Сотня» у наших серцях» .
Ми не маємо права забути, що  Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечити те, щоб їх жертва не була марною та те, щоб подібне більше ніколи не повторилось.                    
                       З нагоди 2 - ї річниці вшанування Героїв Небесної Сотні  18 лютого в Уланівській сільській бібліотеці для учнів 8-9 клвідбулася презентація книги молодого письменника Марка Рудневича «Я з Небесної Сотні». Розпочала презентацію бібліотекар Городинська М.Р. , яка розповіла присутнім  про  героя повісті 19-річного студента  Макса зі Сміли, який легко й відверто оповідає про своє життя — про навчання, однокурсників, родину, про свою кохану дівчину Іванку, яка вчиться в Києві, а батьки хочуть відіслати її на навчання до Франції... Але стається Майдан, і Макс зі своїм другом-однолітком їде до Києва.
Це повість про три вирішальні доби на Майдані. Це спогади про ще раз переживете в ті тривожні лютневі дні, про простого хлопця зі щирою душею — Макса зі Сміли...
Після презентації книги учні переглянули  відеофільм «Небесна сотня. Східні ангели».

Головною метою  заходу  було вшанування пам’яті загиблих героїв. Ми ними пишаємося. Ми їх пам’ятаємо. І завжди будемо пам’ятати!




Немає коментарів:

Дописати коментар