пʼятницю, 8 липня 2016 р.


«Читайте з нами»

8 липня - Український День родини. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року. А  свято  відзначається з 2012 року.
В цей день до нашої бібліотеки завітала родина Дронових , мама Оксана та її доньки Таня та Світлана. Ця славна родина, відвідуючи нашу бібліотеку, цікавиться літературою на різні теми, в яких зустрічаються із нечуваними чудесами світу, пізнають великі таємниці та загадкові явища, довідуються про мальовничу природу світу та України, а особливо люблять читати книги сучасних українських письменників.
Вже пять  років  при  бібліотеці діє дитячий куток «Читальня малюка».  За цей період  мами та бабусі  отримали нагоду приходити у бібліотеку  зі своїми маленькими дітьми та онучатами і користуватись бібліотечними послугами  нарівні з усіма. І  хоча дехто із діточок ще й не усвідомлює, куди потрапив, однак це  є їхні перші кроки у книжковий всесвіт. Їм дуже подобається проводити  час з родиною  у нашій книгозбірні, де про них подбали: у дитячому куточку є  книги та іграшки на всі смаки та уподобання для дітей різного віку.



Немає коментарів:

Дописати коментар