пʼятницю, 27 січня 2017 р.


«Надвечір’я»
    
  27 січня в Уланівській сільській  бібліотеці пройшла презентація збірки віршів «Надвечір’я» місцевої поетеси Світлани Гаврилової. Вже вкотре зібралися в  затишній залі нашої бібліотеки шанувальники творчості Світлани Едуардівни. До цієї події випала щаслива мить долучитися працівникам Хмільницької районної  бібліотеки для дорослих М.Р. Бабій та О.М.Мазур.      

 Далі було творче спілкування з самою поетесою, яка  трепетно декламувала свої вірші, адже уся її поезія з життя і про життя.
     Неабияке враження справили вірші у виконанні  дітей та молоді – членів літературного гуртка «Світоч», що діє при бібліотеці, яким опікується  Світлана Гаврилова. Сердечно і емоційно читали вірші поетеси Оля та Дмитро Шлапак, Настя Попик, Юля Голубенко Валерія Присяжнюк, Таня Швець, Даша Гончарова.
     Музичне вітання  дарували гостям  на слова  Світлани Гаврилової, Андрій Бохнюк, автор музики, директор будинку культури с.Уланова та Катерина Кікоть, учасниця жіночого вокального колективу «Подільські роси».
    Як завжди, серед присутніх  виявилося багато бажаючих поділитися своїми спогадами, думками та виразити свої емоції.
    Присутні  дякували  Світлані Едуардівні за те, що вона у своїй поезії  несе любов до рідного краю, до своїх рідних та близьких, до найкращих почуттів, та побажали  їй внутрішньої гармонії, великої енергії і мистецького світосприйняття.


Немає коментарів:

Дописати коментар