вівторок, 26 квітня 2016 р.

"Нехай Чорнобиля біда остання буде на планеті"
 26 квітня у День трагедії на Чорнобильській АЕС в Уланівській сільській бібліотеці  був проведений усний журнал "Нехай Чорнобиля біда остання буде на планеті", який складався з 3-х сторінок, мета якого згадати з читачами той чорний квітневий день, коли стався вибух на 4-му енергоблоці ЧАЕС, про подвиг ліквідаторів-чорнобильців, про гіркі наслідки катастрофи для всього людства.
1 сторінка усного журналу називалася «Історія чорнобильського регіону». Ведучі, Самохіна Ліза та Корінна Катя розповіли про перші літописні відомості  м. Чорнобиль ,яке назавжди увійшло в історію як місто, що дало назву одній з найбільших катастроф людства  та будівництво ЧАЕС.
У 2 сторінці  журналу «"Пам’ять полином не поросте"»  розповідалося про мужність і героїзм 28 пожежників - приборкувачів ядерної стихії.
«Земля батьків укрита пилом» - так називалась 3 сторінка журналу. Ведучі розповіли про теперішній екологічний стан води, землі і повітря  міст і сіл України та як "мирний атом" став для України і прилеглих земель гірше війни.
Також, присутні заходу переглянули  документальний фільм «Чорнобильська катастрофа та її наслідки для України» .






Немає коментарів:

Дописати коментар