суботу, 21 травня 2016 р.

«Україна -  центр Європи»
        Україна – частина Європи, країна, якою ми всі пишаємося. Наш народ сильний, мужній і головне для нас не забувати ким ми є!
       Дитяче бачення світу та питання входження України до ЄС відрізняється від дорослого. Щоб поглянути на євроінтеграцію очима дітей  21 травня на території нашої бібліотеки  пройшов конкурс  малюнків на асфальті  під назвою «Україна – центр Європи ». З метою формування в учнівської молоді нового європейського світогляду,допомогти учням усвідомити важливість європейського об'єднання; приналежність України до європейської сім'ї народів ; ознайомити з культурою та побутом життя європейських країн; виховувати в учнів повагу до інших народів.
             В конкурсі брали участь учні 8 – 9 класів, активні користувачі бібліотеки. Кожен учасник по-своєму виразив особистісне бачення своєї Батьківщини як європейської держави та її можливе майбутнє у Європейському Союзі, проявив свої творчі здібності та оригінальний підхід до виконання роботи, показав власне ставлення до понять: Україна, Європа, дружба, родина, свобода.



Немає коментарів:

Дописати коментар