пʼятницю, 6 травня 2016 р.

„ Материнська любов найсвятіша”
Слово «мама» – особливе слово. Воно народжується разом з нами. Що може бути на світі більш священним за нього! Щасливий той, хто з дитинства пізнав материнську ласку і виріс під дбайливим теплом і світлом материнського погляду.
Травень – місяць, багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. І одне з травневих свят хоч й називається просто, але стосується кожного з нас. Це свято – День матері, що відзначається у більшості країн світу, а також в Україні у другу неділю травня.
З цієї нагоди 06 травня наша бібліотека підготувала разом з учнями 4-го класу  годину поезії „ Материнська любов найсвятіша. Захід було проведено з метою вшанувати жінок-матерів, оспівати терпіння, мудрість, доброту, щирість жінки – Берегині роду. Діти вітали своїх матусь поетичними рядками місцевої поетеси Світлани Гаврилової. Для найдорожчих у світі людей лунали найщиріші побажання і найтепліші слова. Також діти прийняли  участь в конкурсі малюнку на асфальті «Моя люба матусю». Діти малювали своїх матусь та квіти для них.






Немає коментарів:

Дописати коментар